Thursday, 17 March 2011

kenapa justin bieber perlu jadi adik angkat tomok new boyz.

"eh bila justin bieber nak dtg malaysia?"
"peh. apsal? kau nak pergi ka?!"
"aah. aku nak pergi"
"serius?!"
"serius. aku nak g campak telur kt dia. jom ah"

sesape yg mak dia ada niaga kedai runcit, meh ar jd supplier telur sket. jgn ah nak kedekut sgt. dulu zaman-zaman tomok new boyz sejarah mungkin berulang meraung cuba cuba berbaik (jahat) cuba ke kanan (kiri) cuba betulkan (salah) cuba luruskan (gagal) maunya itu itu juga (itu juga) (peh gila aku hapal lagu new boyz! agaga) maren laju ja kau sign mou jd supplier kan. 



peh. muka tomok zaman dolu-dolu mmg bleh tahan pesen muka minta telur. rambut tu konpem sapu tancho. melekap statik ja. siap belah tengah lagi. mmg pujaan gadis-gadis kelas 2 melur sungguh. zaman-zaman ni mmg kau bleh jumpa ukiran hati beserta ayat "tomok wuz here" kt meja gadis-gadis ni. serius tak tipu.


ehem. tomok sekarang. ada rasa nak campak telur ke ada rasa nak campak nombor telefon? kau pilih sekarang cepat. kau la pilih. aku tak bleh. nnt kena "blah la lu" plak (silap oh kasi taw link blog kt bf? dah tak bleh nak berfoya-foya. jom buka blog baru?) kah kah kah.


justin bieber dolu-dolu. muka bleh tahan minta telur. pn begitu, tetap menjadi calon pilihan suami ideal 2011 oleh adik2 yg belajar di kumon, smart reader, dan tidak ketinggalan juga tabika kemas.

justin bieber sekarang. bertambah-tambah minta telur nmpk gayanya. plz la rambut tu. aduh pening aku tgk rambut kulup melekap kau ni bieb oii. bagi la ruang udara sket utk otak kau bernafas. kesian dia. dia selalu bbm aku mlm-mlm. ngadu sesak nafas katanya. kah kah kah. tak kelakar. tp tanak bye lg. sbb x abes lg. hee.

tomok, kalau kau baca blog aku ni, aku minta tolong sgt-sgt. kau amek la dia ni jd adek angkat kau. pastu bila si bieber ni dtg malaysia, lepas dia kena campak telur, kau bawak la dia g kedai gunting rambut maniam. kronik naa dah aku tgk gaya rambut dia neh. bleh eh? thanx yarr. u r my ex-boifren forever yarr (mcm biasa ayat feveret). haha. eh tp apsal aku beria concern pasal justin bieber neh? kau gila apa. pencemaran pemandangan tahu gaya rambut dia neh. hey burung gagak yg tgh berusaha keras isi batu dlm botol utk minum air pun bleh tercekik batu la kalau nampak gaya rambut dia neh. haha. oke dah habes. bye.

1 comment:

aishah said...

LOL. funny entry! :D salam..just dropped by to say Hi:) and thank you so much for the lovely comment;) very nice blog u have btw!!<3 keep it real^_^v

xx